Резултати 2022

 

КНО Балканиада 2х2000м – 20.08.2022

Резултати официални ДИШ 2022 старша

ДИШ старша 2022 – Серии 07.06.2022

Резултати официални ДИШ 2022 деца и младша

ДИШ старша 2022 – Серии 07.06.2022

ДИШ Мъже – Серии 04.06.2022 г

Резултати официални ДИШ 2022 мъже

Резултати официални ДОШ 1 2022

ДОШ 1 14.05.2022 – Финали

ДОШ 1 14.05.2022 – Серии

Резултати официални Ергометър 2022